Povestea Curiosity privita din interior

, 17 Aug, 14:15

Stim cu totii cine ce Curiosity si ce inseamna pentru omenire. Ne-am bucurat atunci cand am vazut cum misiunea NASA a reusit si ca mai nou putem explora planeta Marte asa cum nu am mai facut-o pana acum. Dar oare cum arata toata aceasta poveste de succes privita din interior? Oare cati oameni si-au dedicat o parte importanta din viata si cariera pentru a lucra la acest explorator spatial?

Raspunsul il gasiti in videoclipul de mai sus, in care Mark Rober ne prezinta povestea Curiosity din perspectiva sa, un inginer care a lucrat timp de 7 ani in cadrul proiectului. Chiar daca a fost responsabil de construirea unei singure piese din intregul mecanism, odata cu aterizarea pe Marte, Mark a vazut cum toata munca si implicarea sa au dat roade.

Dupa cum noteaza si gizmodo.com, de cele mai multe ori, in cazul unor proiecte de asemenea amploare avem tendinta sa vorbim foarte putin despre cei care au contribuit la finalizarea acestora.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail