PlayStation Pocket, acum si pe Xperia S

, 15 Mar, 19:02

Noul Sony Xperia S este proaspatul membru al familiei de telefoane PlayStation Certified, intrucat a primit in sfarsit accesul la PlayStation Store si la aplicatia PlayStation Pocket.

Chiar daca Sony a anuntat initiativa PlayStation Suite odata cu PlayStation Vita, acum mai bine de un an, suportul software pentru aceasta a fost precar in cel mai bun caz. Dupa lansarea terminalului Xperia Play, foarte putine alte dispozitive au primit certificarea PlayStation si accesul la magazinul PlayStation Store.

Legat de Sony Xperia S, din pacate, numai cateva dintre jocurile disponibile pot fi jucate si pe acest terminal, intrucat multe dintre ele necesita butoane fizice, prezente doar pe Xperia Play. Chiar si asa, utilizatorii se vor bucura acum ca in meniul telefonului nu mai este o icoana care, odata accesata, ii intampina cu mesajul „Coming Soon”.

Sony Xperia S se alatura astfel fratilor sai din seria Xperia precum Play, Arc si Acro, cat si tabletelor P si S ca terminal compatibil PlayStation. Compania japoneza planuieste sa aduca brandul PlayStation si pe Xperia P, U, Ion si noul Xperia Sola.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail