Parrot lanseaza boxa inteligenta Zikmu Solo

Parrot lanseaza boxa inteligenta Zikmu Solo

In cazul in care simtiti ca boxele nu au mai evoluat semnificativ in ultimii 20 de ani, pregatiti-va sa fiti uimiti de Parrot Zikmu Solo, al doilea rezultat al colaborarii dintre Philippe Starck si Parrot.

Parrot Zimku Solo boxa wireless

Dupa castile Parrot Zik, Starck a colaborat si la realizarea unei boxe inteligente destinata tot audiofililor. Cu un pret de 1000 dolari in SUA, Parrot Zikmu Solo este o boxa gandita pentru cei care vor sa fuga de fire dar nu vor sa faca un compromis in termeni de calitate audio.

Pe langa dock-ul cu 30 pini dedicat iPod-urilor si iPhone-urilor, boxa poate prelua sunetul prin Bluetooth sau Wireless N si se poate imperechea cu un gadget prin NFC. In plus, vine cu firmware upgradabil si aplicatii pentru management al sunetului pentru iOS si Android. Puterea totala a boxei este de 100 W RMS pentru care sunt responsabile 3 difuzoare plus un subwoofer. Daca nu sunteti posesor de smartphone, Parrot Zikmu Solo poate reda muzica si prin WiFi de pe un PC sau Mac in timp ce partea de configurare poarte fi ajustata printr-o interfata web.

Cu toate ca sunt increzator ca in timp va ajunge pe canale oficiale sau neoficiale si in tara noastra, din luna noiembrie a acestui an Zikmu Solo va putea fi achizitionata pe alb sau negru doar din America de Nord.

Citește și: