Operatorii se pregatesc pentru lansarea noului iPhone

Operatorii se pregatesc pentru lansarea noului iPhone

Dupa cum era si de asteptat, suntem in plina isterie declansata de lansarea urmatorului model de smartphone al celor de la Apple. Ca si cum tonele de zvonuri si fotografiile mai mult sau mai putin fake nu ar fi de ajuns, mai nou se pare ca operatorii de telefonie mobila se alatura acestui trend de pregatiri pentru noua minune a marului american.

Nano SIM

Cum adica? Pai foarte simplu: prin comandarea a milioane de nano-SIM-uri in avans pentru a evita problemele legate de stocuri odata ce iPhone 5 va ajunge pe piata, lucru experimentat si la noi cu minunatele micro-SIM-uri pentru iPhone 4. Dupa cum noteaza si electronista.com, inca nu avem o confirmare oficiala a noului dispozitiv si nici o informatie certa cu privire la alegerea tipului de SIM ce urmeaza a fi utilizat, dar se pare ca toata lumea vrea sa fie prevazatoare si sa contribuie la succesul urmatorului iPhone.

Este perfect adevarat ca Apple a castigat batalia pentru construirea nano-SIM-ului si probabil de aici toata lumea se asteapta ca viitorul telefon sa necesite o asemenea cartela. Cu toate acestea nimeni nu stie exact cum va arata, cum se va numi, cand va fi lansat si mai ales ce tip de SIM va folosi noul iPhone. Putem deduce faptul ca operatorii stiu cate ceva despre iPhone 5 sau mai degraba sunt dispusi sa riste niste bani in speranta ca vor beneficia la maxim de pe urma vanzarilor incredibile generate de tot ce are „marul muscat” pe el…

Ramane sa vedem in ce masura acest pariu al operatorilor se va dovedi unul castigator, odata cu mult asteptata lansare. Pana atunci, asteptam cumintei revelatia Apple si sa ne scaldam in marea de zvonuri, poze, prototipuri, schite, filmulete si alte gaselnite promovate mai mult sau mai putin de fanii brand-ului american.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: