O eroare PC genereaza cel mai spectaculos foc de artificii

, 16 Iul, 15:42

Inainte de a viziona videoclipul de mai sus, va sfatuim sa micsorati volumul in difuzoare si sa va indepartati putin de ecranul calculatorului. Asta pentru ca altfel riscati sa va speriati de cel mai spectaculos si totodata violent foc de artificii vazut pana acum.

Protagonistii acestei minunatii sunt organizatorii expozitiei de artificii din San Diego, care au reusit performanta de a declansa 7000 de artificii aproape instantaneu. Este destul de usor de inteles ca nu asa ar fi trebuit sa arate spectacolul organizat cu ocazia zilei de 4 iulie, dar trebuie sa recunoastem ca imaginile sunt cel putin impresionante.

Conform pocket-lint.com, se pare ca aceasta „minunatie” a fost generata de o eroare pe calculatorul responsabil de declansarea spectacolului, care a rulat atat fisierul initial cat si copia de back-up a acestuia, ambele in acelasi timp.

Spectacolul a impresionat profund audienta si in acelasi timp a reusit sa devina un adevarat viral, cu peste 1,6 milioane de vizualizari.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail