O clienta de 83 de ani da Apple in judecata

, 27 Mar, 13:33

Apple Store

Stim cu totii ca Apple tinde sa fie campionul absolut cand vine vorba de procese intentate concurentei pe mai toate pietele, pentru mai toate tehnologiile si patentele posibile si imposibile. Dar se pare ca roata se invarte, mai mult ca sigur spre deliciul competitorilor si gigantul „mar american” se lupta cu procese deschise de tot mai multi clienti de-ai sai.

Ultima si poate cea mai inedita reclamatie este cea a unei cliente de 83 de ani care are ceva de impartit cu design-ul magazinelor Apple. Pe numele sau Evelyn Paswall, doamna cere daune de un milion de dolari pentru simplul fapt ca a intrat direct in usa transparenta a unui Apple Store din Long Island.

Conform ubergizmo.com doamna este detinatoarea unui permis auto si poate conduce nestingherita pe strazile orasului, de unde si concluzia ca nu are probleme cu vederea desi a „muscat” din usa magazinului.

Asteptam cu nerabdare rezolvarea „conflictului” pentru ca daca se va crea un precedent, nu vreau sa imi inchipui cam cate cazuri similare se vor inregistra si pe la noi. Chiar daca nu ne putem mandri cu un Apple Store in toata regula sunt sigur ca se vor gasi cateva usi transparente ale resellerilor pe post de „loc de dat cu capul” si asta pentru sume cu mult mai mici.

Mai jos aveti si un videoclip bun de antrenament in cazul in care va hotarati sa urmati exemplul clientei de 83 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail