Apple porneste noi procese cu Samsung, vizeaza de fapt Android

, 12 Feb, 11:47

apple-ICSDaca se putea mirosi un val de liniste intre Samsung si Apple in SUA, a fost doar o aparenta. Se pare ca au inceput din nou luptele.

Noul proces intentat de Apple vizeaza incalcarea a doua patente si a fost inaintat curtii de judecata din Districtul de Nord al Californiei. Pe langa faptul ca abia s-a uscat cerneala pe cele doua hartii obtinute de Apple in decembrie 2011, mai dubios e faptul ca respectivele fac referire la elemente extrem de banale care tin de un smartphone cu touchscreen. Printre tehnologiile incluse in respectivele patente se numara functia de autocorect la tehnoredacatare si, mai simplu, ideea de slide-to-unlock.

Se pare ca Apple a cerut intreruperea comercializarii de smartphone-uri Galaxy Nexus, urmand ca in scurt timp sa se lege mai in detaliu si de noua versiune de Android Ice Cream Sandwich.

Intrucat in acest stadiu al unui proces niciodata nu se cunosc foarte multe detalii,asteptam sa vedem ce mai iese la iveala.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail