Noutati Raidsonic la CeBIT: mini-gadget-uri de uz curent

Noutati Raidsonic la CeBIT: mini-gadget-uri de uz curent

Raidsonic

Standul Raidsonic de la CeBIT este plin de „bunatati”: solutii de stocare, rack-uri, docking-uri pentru harduri, adaptoare LAN pentru reteaua electrica, NAS-uri.

Aparent, nimic iesit din comun, dar tocmai aceste mini-gadget-uri sunt cele care vin cu solutii la problemele de zi cu zi si ne fac viata mai usoara. Dupa o scurta prezentare a produselor deja disponibile pe piata, suntem invitati in interiorul standului, unde stau „ascunse” jucariile ce urmeaza sa fie lansate in urmatoarele luni.

Printre noutati, descoperim variante ale celebrului docking station Icy Box cu hub USB 3.0 integrat sau chiar cu Wi-Fi. Tot ce trebuie sa faci e sa conectezi un hard pe SATA de pana la 3 TB si apoi poti sa il accesezi wireless de pe telefonul mobil pentru a copia sau descarca fisiere.

Un alt accesoriu care vine in intampinarea nevoilor de stocare este adaptorul care inlocuieste unitatea optica a oricarui laptop cu un hard de 2,5 inci sau un SSD. DVD-RW-ul scos din laptop este transformat intr-unul extern cu ajutorul rack-ului slim furnizat in pachet.

Gama de produse va fi completata si de media playere Full HD 3D Icy Box si de o multime de accesorii si huse pentru ipod-uri si iPhone-uri.

Ramane sa vedem cate dintre aceste noutati vor ajunge si pe planuri mioritice si mai ales la ce preturi…
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Raidsonic la CeBIT 2012/”/]

Citește și: