Nokia 808 PureView va fi exclusivist: fara vanzare in America de Nord

Nokia 808 PureView va fi exclusivist: fara vanzare in America de Nord

Nokia-808-PureView-preview

Avand in vedere experienta celor de la Nokia cu vanzarea de noi modele peste ocean, in Statele Unite in speical, nu ar trebui sa vina ca o minune faptul ca in acest moment in evolutia companiei 808 PureView nu va fi comercializat oficial in SUA.

Pe pagina de specificatii a acestui produs, cu litere mici si de-o schioapa, este mentionat clar ca Nokia 808 PureView nu va pune tastatura in America de Nord.

De ce? Dincolo de asa-zisa „dorinta” a oficialilor Nokia, nici un operator din SUA nu ar accepta sa adopte un terminal cu Symbian.

Pe langa acest aspect, intr-un terminal dat publicitatii anul trecut, Nokia a generalizat faptul ca nu va mai incerca sa comercializeze smartphone-uri cu Symbian in tara lui Apple, Microsoft si Google. Desi noua camera ar fi avut toate sansele sa atraga cativa utilizatori in bratele acestei linii de produse, daca cineva si-l doreste cu adevarat, exista eBay.

Avand in vedere tiparul instaurat de Nokia cu N8 si Lumia 800, posibilitatile sunt ca aceasta tehnologie sa fie reflectata oricum si intr-un Windows Phone.

Citește și: