Nintendo patenteaza tehnologii din Wii U

, 27 Dec, 18:56

dintr-o noua generatie de console, motiv pentru care era inevitabila prezenta unor patente noi.nintendo wii u patente

In incercarea de a-si imbogati portofoliul de patente, sa patenteze o functie cu care vine preinstalat . Panorama View este o tehnologie noua prezenta in consola celor de la Nintendo care permite utilizatorilor sa experimenteze conceptul de dual display dintr-o perspectiva complet diferita. Practic, pe langa continutul afisat pe ecranul TV-ului, ecranul de pe controller-ul consolei functioneaza ca o fereastra virtuala catre acelasi mediu. Pe cat se poate, imaginea de mai sus face o treaba buna in a transpune ideea intr-un singur cadru static. Pe langa o simpla figura si un concept, cererea de patent aprobata in acest caz include aspecte detaliate ale tehnologiilor si senzorilor implicati in ecuatie (accelerometru, giroscop si busola).

In cazul in care, dupa randurile de mai sus, conceptul de Panorama View inca vi se mai pare ambigu, clipul de mai jos de la E3 sigur va spulbera orice dilema.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail