27 dec. 2012 | 18:56

Nintendo patenteaza tehnologii din Wii U

ACTUALITATE
Nintendo patenteaza tehnologii din Wii U

dintr-o noua generatie de console, motiv pentru care era inevitabila prezenta unor patente noi.nintendo wii u patente

In incercarea de a-si imbogati portofoliul de patente, sa patenteze o functie cu care vine preinstalat . Panorama View este o tehnologie noua prezenta in consola celor de la Nintendo care permite utilizatorilor sa experimenteze conceptul de dual display dintr-o perspectiva complet diferita. Practic, pe langa continutul afisat pe ecranul TV-ului, ecranul de pe controller-ul consolei functioneaza ca o fereastra virtuala catre acelasi mediu. Pe cat se poate, imaginea de mai sus face o treaba buna in a transpune ideea intr-un singur cadru static. Pe langa o simpla figura si un concept, cererea de patent aprobata in acest caz include aspecte detaliate ale tehnologiilor si senzorilor implicati in ecuatie (accelerometru, giroscop si busola).

In cazul in care, dupa randurile de mai sus, conceptul de Panorama View inca vi se mai pare ambigu, clipul de mai jos de la E3 sigur va spulbera orice dilema.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele