Need for Speed: Most Wanted – Despre Single Player

Pana acum Criterion a vorbit in mare parte despre modul Multiplayer din noul Need for Speed: Most Wanted, insa a venit momentul sa ne prezinte mai pe larg si partea de Single Player. Stiam deja de la Gamescom despre multe dintre detaliile oferite in clipul de mai sus, insa unele dintre ele sunt aratate in premiera in format video.

Most Wanted va oferi posibilitatea de a conduce orice masina inca de la inceput. Nu va mai trebui sa avansam ore intregi pentru a avea acces la masinile cu adevarat rapide, insa exista si aici o mica piedica in selectarea lor. Meniurile au fost eliminate, fiind nevoie sa gasim vehiculele ascunse prin orasul din joc pentru a le conduce. Chiar daca in Single Player concuram impotriva altor masini controlate de inteligenta artificiala, jocul este tot timpul conectat la Autolog, care compara in orice moment performantele jucatorului cu cele ale altor prieteni din lista de pe Origin, Xbox Live sau PlayStation Network.

Mai mult, sistemul Easy Drive ofera posibilitatea de a modifica masinile prin apasarea unui singur buton (sau prin comenzi vocale cu ajutorul Kinect pe Xbox 360), pentru a aduce o noua dimensiune in curse sau in secventele in care jucatorii incearca sa scape de politie. Toate acestea vor putea fi experimentate de jucatori incepand cu data de 1 noiembrie, cand jocul va ajunge in magazine.

Cătălin Nițu
13:00 19.09.2012
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video