WipEout HD vine pe Vita ca DLC pentru 2048

WipEout HD vine pe Vita ca DLC pentru 2048

wipeout_hd_logo

Sony Computer Entertainment a anuntat ca WipEout HD, jocul lansat in urma cu patru ani pe PlayStation 3, vine astazi si pe PlayStation Vita. Din pacate insa, acesta nu este joc de sine statator, ci este lansat ca un DLC pentru WipEout 2048, deci poate fi jucat doar de cei care au deja acest titlu.

Din fericire insa, exista o parte buna in toata aceasta poveste. In cazul in care aveti deja WipEout HD pe PlayStation 3 cumparat de pe acelasi cont folosit in PlayStation Vita, noul DLC este disponibil complet gratuit, fara alte costuri aditionale. Cele doua jocuri WipEout (HD pe PS3 si 2048 pe Vita) puteau deja sa comunice intre ele numai in modul multiplayer, insa acum fuziunea este completa. Odata cu WipEout HD, si expansion-ul Fury este disponibil pentru noul titlu portabil.

Cei care nu au deja WipEout HD pe PlayStation 3 vor avea la dispozitie trei pachete pe care le vor putea cumpara pentru 2048. Primul se numeste WipEout Complete Game Pack si include atat continutul din WipEout HD cat si din Fury, al doilea este WipEout HD Game Pack care include doar cursele din HD, iar al treilea poarta numele de WipEout HD Fury Game Pack si ofera doar ceea ce se gaseste in Fury. Preturile sunt de 8 euro pentru pachetele individuale si 13 euro pentru cel complet.