25 aug. 2012 | 13:30

Povestea designului lui Galaxy S III [+VIDEO]

ACTUALITATE
Povestea designului lui Galaxy S III [+VIDEO]

Desi personal nu mi se pare ca noul S III are un design complet revolutionar, cei de la Samsung au tinut neaparat sa ne arate filozofia din spatele celui mai recent varf de lance al companiei.

Samsung s3

Infatisat inca de la inceput ca un smartphone ,,creat pentru oameni”, Galaxy S III este rezultatul unei echipe destul de mari de ingineri si designeri care au luat impreuna multe decizii care tin de aspectul aparatului. Pentru a detalia un pic mai mult procesul tehnologic a fost creat clipul de mai jos.

Hangil Song – designer de produs ne povesteste cum marginile curbate ale ultimului Galaxy au fost inspirate de pietre de rau, in timp ce pe fundal sunt reproduse cateva teste de anduranta aplicate aparatului. Joongsam Yun ne descrie de ce s-a straduit ca sunetele emise de aparat sa recreeze o plimbare prin padure.

Lasand la o parte detaliile din clipul de mai jos, editarea, muzica folosita si rezultatul final par a fi de inspiratie Apple. Sa speram insa ca nu vom vedea si procese care sa vizeze metode folosite pentru realizarea unui clip.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele