Mouse-ul Gamepad, accesoriu oficial pentru seria Assassin’s Creed

, 03 Ian, 13:35

Shogun Bros., compania care a dezvoltat mouse-ul gamepad X-1, a anuntat ca la CES 2012 vor prezenta o noua editie a acestuia. Este vorba despre un branding oficial, realizat in parteneriat cu Ubisoft, bazat pe licenta Assassin’s Creed. Versiunea upgradata a mouse-ului va veni in doua culori, „Altair White” si „Ezio Gray” si va include butoane acoperite cu piele naturala.

Ne-am exprimat interesul despre acest mouse si in trecut, cand era un simplu device in culori obisnuite, insa trebuie sa recunosc: sunt impresionat de felul in care arata editia Assassin’s Creed. Daca m-as juca mai mult pe un laptop, cu siguranta m-as gandi serios la o achizitie.

Desi nu am avut parte de un hands on cu X-1, probabil majoritatea gamerilor nu vor fi dezamagiti cei 1600 dpi, care in teorie ar trebui sa asigure o precizie sporita, si nici de „atractia principala”, constituita de butoanele si stick-urile analogice din partea de jos. Reprezentantii Shogun Bros. sustin ca noua editie de mouse este doar o mica mostra din gama completa pe care o va prezenta la CES 2012.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail