Chameleon X-1 primeste un upgrade, precomanda e disponibila pe Amazon

Chameleon X-1 primeste un upgrade, precomanda e disponibila pe Amazon

shogun

Chiar daca ideea accesoriului de gaming perfect a fost gandita de foarte multi ani, iar perfectionarea sa a fost un proces evolutiv, cei de la Shogun Bros. incerca o alta abordare a conceptului.

Mouse-ul de deasupra este un gamepad extrem de estetic, care are si o functionalitate suplimentara: este si mouse. Intitulat Chameleon X-1 Gaming Mouse, dispozitivul este disponibil in 3 culori diferite, insa, mai important decat atat, poatea cu mandrie un strat suplimentar de material cauciucat pentru un grip sporit.

Daca mai cautati si o a treia functie, inginerii din spate au incercat sa integreze si un layout prietenos in cazul in care vreti sa-l folositi ca telecomanda pentru un HTPC de exemplu. Tinand cont ca vorbim de un dispozitiv wireless, autonomia sa a fost sporita fata de prima generatie.

La capitolul puncte comune cu dispozitivul lansat in decembrie anul trecut, vorbim de acelasi sistem optic de modificare a DPI-ului in 5 trepte pana la 1600, un total de 16 butoane si suport pentur mult ravnitul Force Feedback.

Livrarile acestui hibrid incep de la 1 octombrie, iar precomenzile de pe Amazon au inceput deja de la 60$.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: