Metro: Last Light primeste trailer nou, oferta speciala

Metro: Last Light primeste trailer nou, oferta speciala

Metro: Last Light se face asteptat pana in luna martie a anului viitor, insa 4A Games si THQ nu ne lasa sa uitam de el. Cele doua companii au lansat un nou trailer realizat din secvente de gameplay. Acesta prezinta starea in care umanitatea a ajuns in universul jocului si face o paralela cu primul capitol al Bibliei: Geneza.

Metro Last Light

Mai mult decat orice, acest trailer incearca sa ne pregateasca emotional de evenimentele care vor avea loc in cadrul jocului, insa exista o metoda si mai buna de a face asta. THQ are o oferta speciala care este disponibila pe Facebook printr-o aplicatie. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati Like pagnii Metro si sa va inscrieti in promotie. Astfel primiti o cheie de Steam pentru originalul Metro 2033 complet gratuit. Oferta este valabila pana pe data de 16 decembrie, in limita stocului disponibl, asa ca grabiti-va!

Metro: Last Light nu are inca o data mai exacta decat cea amintita mai sus. Jocul va fi lansat pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3, iar noul trailer se gaseste mai jos:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: