Medal of Honor: Warfighter primeste beta in octombrie

, 24 Sep, 13:00

EA Games a anuntat ca vom putea primi prima mostra de gameplay din noul Medal of Honor: Warfighter la inceputul lunii octombrie. Jocul va primi un beta de multiplayer, care va fi insa exclusiv pentru Xbox 360.

medal of honor warfighter

Cei care vor descarca acest beta de pe Xbox Live vor avea acces la un singur mod de joc numit Hot Spot si la o singura harta: Stadionul din Sarajevo. Gameplay-ul va consta intr-un obiectiv simplu: o echipa va trebui sa plaseze o bomba, iar cealalta sa protejeze obiectivul respectiv de atacatori. Mai mult decat atat, punctul in care trebuie plantata bomba va fi aleatoriu de fiecare data, oferind o mai mare diversitate acestui mod de joc.

Toti jucatorii care vor participa la beta vor primi bonus 60 de minute de experienta dubla in modul multiplayer al versiunii finale. Data de lansare este stabilita pentru 26 octombrie, iar jocul va fi disponibil pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail