Mass Effect 3: Omega DLC – Trailer

, 27 Noi, 21:03

Cel de-al doilea DLC important pentru Mass Effect 3 se lanseaza astazi. Acesta poarta numele Omega si dezvaluie evenimentele care au loc pe statia spatiala omonima pe care am putut-o explora in Mass Effect 2.

Fiind un expansion pentru partea de Single Player a jocului, cei care vor sa experimenteze aceste evenimente vor trebui sa foloseasca o salvare mai veche, de dinainte de pornirea ultimei misiuni. Sheppard, impreuna cu fosta conducatoare a statiei, Aria, vor trebui sa se lupte cu fortele invadatoare si sa recucereasca Omega. Pentru prima data in seria Mass Effect putem interactiona cu un personaj Turian de gen feminin, iar BioWare se lauda cu cel mai cuprinzator DLC al jocului de pana acum.

In trecut, Mass Effect 3 a mai primit expansion-ul Leviathan pentru campanie, cat si mai multe pachete de continut gratuite pentru modul multiplayer. Director’s Cut a fost de asemenea un download gratuit, care a adus un final mai detaliat pentru fanii nemultumiti cu cel original.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail