22 mart. 2012 | 16:00

Finalul Mass Effect 3 va fi reinventat, urgent

ACTUALITATE
Finalul Mass Effect 3 va fi reinventat, urgent

finalul Mass Effect 3 trebuie schimbat

Mass Effect 3 a primit note decente de la critici si critici aprige de la fani. Aceasta e concluzia dramatica a uneia dintre cele mai populare trilogii din ultimul deceniu.

Dr.Ray Muzyka, co-fondator BioWare – creatorul Mass Effect, intr-un post pe blogul companiei, a anuntat ca intreaga companie este constienta de valul de nemultumiri referitoare la finalul jocului Mass Effect 3 si ca si-au propus sa gaseasca o solutie.

Mai precis, pe langa DLC-urile care oricum erau „pe teava”, studioul lucreaza la o serie de initiative pentru modificarea ultimului joc din serie cu scopul extrem de bine definit de a raspunde valului de critica raspandit online. In practica, acelasi Muzyka a afirmat ca pana la sfarsitul lunii aprilie BioWare va oferi informatii clare referitoare la un nou final.

„Primul nostru instinct este sa ne protejam lucrarea si sa orientam nemultumitii catre notele mari primite de la critici, insa din respect pentru fani trebuie sa acceptam criticile si sa venim cu un feedback umil” –  aceastea au fost cuvintele lui Muzyka, insa concluzia intregii declaratii nu a fost foarte clara. „Muncim din greu pentru a mentine media corecta dintre integritatea artistica a povestii originale si gasirea unor solutii pentru a adresa feedbackul negativ primit din partea fanilor.”

Daca va fi livrat catre posesorii jocului un nou final care sa raspunda la intrebarile ramase din finalul Mass Effect 3, in toata istoria jocurilor video, daca nu ma insel, ar fi prima oara cand s-ar intampla un astfel de eveniment.