LG redefineste Home Entertainment-ul la IFA

LG redefineste Home Entertainment-ul la IFA

Majoritatea producatorilor profita de expozitia IFA de anul acesta pentru a-si etala noile produse ce urmeaza sa isi faca aparitia pe piata in viitorul mai mult sau mai putin apropiat. LG nu face exceptie si foloseste evenimentul de la Berlin pentru a prezenta o serie intreaga de noi produse din categoria Home Entertaintment. 

LG OLED TV

Cum era de asteptat, LG se inscrie in lupta televizoarelor OLED cu un model de 55 de inci, despre care declara ca ar fi cel mai mare si mai subtire de pe piata. Stim ca si cei de la Samsung au prezentat un model similar, asa ca pana nu le vom vedea fata in fata nu putem sa ne pronuntam in privinta grosimii panoului.

OLED TV-ul LG utilizeaza o serie de tehnologii proprii precum: 4 Color Pixel (adauga un pixel alb pe langa cei trei elementari – WRGB), Color Refiner (pentru precizia si consistenta culorilor) sau Cinema 3D, toate fiind menite sa ofere o experienta de vizualizare cat mai deosebita.

LG UD 3D TV

Tot in cadrul expozitiei, LG a prezentat televizorul Ultra Definition 3D de 84 de inci, care inglobeaza o tehnologie similara celei din salile de cinematograf. Asadar LG UD 3D Smart TV ofera o calitate incredibila a imaginilor, pe un ecran de 8 milioane de pixeli cu o rezolutie de 4 ori mai mare (3840 x 2160 pixeli) decat cea prezenta in cadrul panourilor actuale Full HD, utilizand tehnologii precum LG Triple XD Engine si Resolution Upscaler Plus.

LG 3D Video Wall

3D Video Wall-ul – WV70MD este un alt punct de atractie atunci cand vorbim de noile tehnologii LG. Acesta dispune de functii precum FPR 3D (Film-type Patterned Retarder) si este dotat cu cea mai ingusta rama din lume, de doar 5,3 mm. Cu o rama atat de subtire, mai multe panouri WV70MD pot fi alaturate cu usurinta pentru a crea un singur ecran mai mare. Un astfel de device ar putea fi folosit cu succes in industria de advertising, fiind capabil sa ofere imagini clare, fara distorsiuni cromatice, datorită panourilor IPS care garanteaza si un unghi de vizualizare larg, perfect pentru un grup de spectatori mare.

 

Citește și: