Jitterbug Touch – Un smartphone Android pentru seniori

Jitterbug Touch - Un smartphone Android pentru seniori

 

greatcall wireless jitterbug smartphone

GreatCall tocmai a anuntat un smartphone al carui target nu sunt tinerii care-si schimba telefonul de 2 ori pe an, ci oamenii trecuti de prima tinerete care nu au o afinitate pentru tehnologie. Acesta poarta numele de Jitterbug Touch.

O varianta mai desteapta a telefoanelor pentru seniori, acest smartphone face o treaba foarte buna in a introduce in lumea aplicatiilor, utilizatorii fara o inclinatie spre tehnologie. Integrand o tastatura mare si un meniu simplist, aproape ca nici nu va veti da seama ca folositi un smartphone cu Android 2.3 Gingerbread. In rest, vorbim de un aparat cu ecran de 3 inci cu rezolutie QVGA – 240 x 320. Cu toate ca nu stim tipul procesorului, am aflat ca acest telefon  vine cu 512 MB RAM, o camera de 3,2 megapixeli si un spatiu de stocare intern de 512MB. Pe marginea aparatului este prezent un slot de card  pentru extinderea spatiului de stocare.

Pe partea de soft, dupa cum se vede si in imaginea de mai sus,  GreatCall s-a ocupat pic de interfata, simplificand-o pentru cei avansati in varsta. Ramane acum sa vedem daca acest terminal de 169 dolari la liber va fi si disponibil in curand.

Citește și: