GreatCall lanseaza Samsung Jitterbug Plus: un telefon cat se poate de simplu

GreatCall lanseaza Samsung Jitterbug Plus: un telefon cat se poate de simplu

Jitterbug Plus

Daca te-ai saturat de telefoane mega extra super inteligente care se descarca de 3 ori pe zi sau pur si simplu te-ai plictisit sa le explici parintilor sau bunicilor de ce telefoanele mobile nu au ton si nici disc, atunci probabil ca ar trebui sa iei in calcul noul model al celor de la GreatCall.

Jitterbug Plus este noul telefon fabricat de Samsung pentru GreatCall, proiectat special pentru cei care au nevoie de un device cat se poate de simplu, care sa indeplineasca cateva functii de baza fara prea mari batai de cap. Telefonul ofera pana la 25 de zile de standby, o tastatura iluminata cu cifre mari si foarte usor de citit si un difuzor imbunatatit care asigura un sunet clar si puternic in timpul convorbirilor. Toate acestea sunt integrate intr-o carcasa cu un design simplu, iar meniul este proiectat sa functioneze prin utilizarea tastelor „YES” si „NO”.

Noul Jitterbug beneficiaza de un display color ce afiseaza informatia la dimensiuni extrem de usor de citit si de o camera de 1,3 MP care permite share-uirea extrem de usoara a fotografiilor pe Facebook. De asemenea, prin apasarea tastei „O” posesorii pot intra in contact cu unul din operatorii GreatCall disponibil 24 din 24 pentru ai ajuta cu indicatii despre cum sa isi gestioneze calendarul, agenda sau oricare alte functii.

De asemenea, telefonul construit de Samsung este compatibil cu servicii medicale de tipul: 5Star Urgent Response, prin care este identificata pozitia apelantului si in functie de urgenta este consiliat si ajutat de un agent special pregatit.

Dupa cum noteaza si engadget.com, Jitterbug Plus, este disponibil in doua culori: rosu si argintiu si poate fi achizitionat momentan la liber pentru 99 de dolari, urmand ca pretul sa ajunga la 119 dolari dupa lansarea oficiala.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: