HTC One X+ primeste niste specificatii realiste

HTC One X+ primeste niste specificatii realiste

Daca tot am acumulat suficient de multe zvonuri in ultima perioada incat, atat evenimentul celor de la Nokia cat si al celor de la Amazon sa fie aproape lipsite de noutati, ar fi fost pacat sa nu se intample acelasi lucru cu evenimentul celor de la HTC de pe 19 septembrie.

htc-one-x-white

Au inceput sa circule pe internet primele specificatii, legate de urmasul unuia dintre cele mai populare smartphone-uri HTC din ultimii ani. DIn cate se pare, HTC One X+ va fi urmasul lui HTC One X si va fi anuntat in cadrul evenimentului de pe 19 septembrie de la New York.

One X+, desi nu va fi o revolutie la fel de mare precum precedentul model va benficia de cateva modificari semnificative. Creierul intregii afaceri va fi un quad core Tegra 3 un pic mai puternic, tactat la 1,6 GHz, ajutat de un al cincilea nucleu la 1,7 GHz pentru sarcini mai putin pretentioase. Pe partea de sistem de operare noul terminal va avea preinstalat Android 4.1 Jelly Bean peste care va fi suprapusa versiunea 4.5 a Sense UI – interfata celor de la HTC. Dimensiunile vor fi 134.36×69.9×9.3mm, iar greutatea 129g. Spatiul de stocare intern va fi egal cu 32GB in timp ce memoria RAM va fi egala cu 1GB. In rest, noul smartphone are mari sanse sa fie identic atat estetic cat si din punct de vedere hardware cu HTC One X. Mai ramane acum sa aflam pozitia noului One X+ fata de linia complet noua de aparate ce urmeaza sa fie anuntata la evenimentul de saptamana viitoare.