HP VantagePoint in fuga dupa multitouch

HP VantagePoint in fuga dupa multitouch

Chiar daca Samsung a atras deja cativa posibili clienti cu iteratia sa de sistem Microsoft Surface, HP a dus ideea la nivelul 2 cu VantagePoint.

Noua platforma de interactiune compatibila multitouch de la HP poarta numele de VantagePoint si este formata dintr-un panou cu o diagonala totala de 132”. Termenul „totala” este cel mai potrivit, deoarece la baza panoului din imaginea alaturata stau 6 panouri de 47 inci cu Ultra-Micro Bezel ale aceluiasi brand pentru a forma un ansamblu a carui rezolutie totala este 4098 x 1536 pixeli.

Pentru un grad sporit de siguranta la interactiune, pe langa sistemul complex de prindere, fiecare panou este acoperit cu Gorilla Glass.

Intregul sistem este propulsat de doua PC-uri, pentru ca activitatea sa se desfasoare in conditii optime: e vorba de o statie de lucru HP Z800 si un desktop. Statia de lucru se ocupa de transmiterea si preluarea continutului de la ansamblul de panouri, in timp ce al doilea sistem este dedicat procesarii intregului material audio si video implicat in activitate.

Daca vreti sa stiti cat e investitia initiala, 125.000$ ar trebui sa fie suficient de descurajant…

Citește și: