Samsung SUR-40, la final: vine cu Surface 2.0 si Gorilla Glass

Samsung SUR-40, la final: vine cu Surface 2.0 si Gorilla Glass

microsoft-surface-2-01

Chiar daca nu-si mai aduce nimeni aminte de acel moment din noiembrie anul trecut cand Samsung a dat drumul la precomenzi pentru unul din primele dispozitive compatibile cu Microsoft Surface 2.0, acum a venit momentul primelor livrari.

La un pret de 8.400 dolari doar panoul sau 9.049 dolari intregul ansamblu din imaginea de mai jos, care include si masa, vorbim despre Samsung SUR40.

Cu siguranta nu este cel mai accesibil PC cu ecran sensibil la atingere sau cea mai ieftina tableta, partea buna in schimb vine din configuratia hardware combinata cu un software destul de bine pus la punct de cei de la Microsoft. E vorba de un panou LCD Full HD cu diagonala de 40” compatibil multitouch construit deasupra unui sistem AMD cu Windows 7 preinstalat si Microsoft PixelSense. Aceasta din urma este o tehnologia creata de inginerii de la MS pentru a asocia o functionalitatea cat mai complexa hardware-ul din imagine creat pentru ,,dat din maini”.

Momentan, un astfel de dispozitiv poate fi vazut un SUA la Conferinta Federatiei Nationale de Retail. Partea buna este ca nici macar nu ne confruntam o criza de aplicatii, foarte multi dezvoltatori grabindu-se sa se inscrie in primul val de creatori de aplicatii compatibile cu Surface 2.0.

surface-2-0

Citește și: