Halo ajunge la 4 – Microsoft ii gaseste un nou studio: 343 Industries

Halo ajunge la 4 - Microsoft ii gaseste un nou studio: 343 Industries

Halo

Desi momentan acest proiect se afla intr-un stadiu incipient, Microsoft spera sa readuca Halo in lumea reflectoarelor cu seria 4.

Asadar, Halo 4 va fi primul creat de un nou studio, 343 Industries. Bungie, creatorul initial al seriei, a reusit sa se desparta de Microsoft dupa succesul Halo 3 din 2007 si sa devina indepedent. Din pacate, cei de la Bungie au fost si nevoiti sa renunte la drepturile asupra seriei in favoarea Microsoft. Tot Bungie s-a ocupat de Halo 3: ODST in 2009 si Halo: Reach in 2010, aici incheindu-se insa si colaborarea.

La cateva luni distanta, a inceput lucrul la Halo 4, de catre studiourile 343 – intiulate astfel dupa un personaj din joc.

Anuntat la E3 in 2011 si programat pentru o lansare in iarna lui 2012, Halo 4 se spera ca va fi o revolutie. Voi ce parare aveti, va fi?

Daca videoclipul de mai jos, menit  sa surprinda munca de pana acum a echipei 343 la realizarea Halo 4 poate fi perceput ca un indicator concludent legat de ce ne asteapta, viitorul suna bine pentru fanii seriei.

Hallo 4
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: