Google a „dat de pamant” cu Windows 8 si WP8

Google a „dat de pamant” cu Windows 8 si WP8
10:40 13.12.2012

Intr-o conferinta recenta, Clay Bavor – responsabil de Google Apps in cadrul companiei nu a avut deloc cuvinte de lauda pentru Windows 8 si WP8.

google VS microsoft aplicatii Windows 8

Prin programul ,,Get your Google Back” ai fi fost tentat sa crezi ca Google se ambitionase sa-si faca radacini puternice in noul Windows 8. Realitatea este insa cu totul alta.

In cadrul unui interviu pentru publicatia britanica V3, Clay Bavor – Google Apps Product Management Director, a taiat adanc prin cuvinte referitoare la noile SO-uri Microsoft. ,,Nu avem nici un plan sa facem aplicatii pentru Windows”. Rugat sa argumenteze afirmatia, Clay a facut referire la numarul infim de utilizatori de Windows 8 si WP8. Chiar daca primele cifre facute publice de Microsoft erau destul de optimiste cand venea vorba de numarul de utilizatori al noului Windows 8, se pare ca Bavor are alte informatii. ,,Suntem foarte atenti in legatura cu locurile in care investim si vom merge unde sunt utilizatorii. Utilizatorii nu sunt insa pe Windows Phone 8 sau Windows 8”. Cautati un pic de zahar cu aceasta afirmatie sarata? Tot el a spus ca daca trendul se va schimba si se va simti o crestere a numarului de utilizatori, ,,vom investi acolo, desigur”.

Din pacate nu trebuie sa citesti printre randuri pentru a-ti da seama ca situatia este dramatica in ceea ce priveste sentimentul generat de rata de adoptie a noilor sisteme de operare Microsoft. Un motiv pentru rautatile de mai sus ar putea fi campaniile recente anti-Google lansate de Microsoft. Avand insa in vedere ca Google este o companie care si-a facut o prioritate din cresterea profitului, nu cred ca ia decizi pe baza unor reclame.

loading...