Windows 8 – Departe de a fi considerat un esec

Windows 8 - Departe de a fi considerat un esec

Un nou comunicat de presa din partea Microsoft referitor la rata de adoptie a noului sistem de operare Windows 8 a spulberat orice supersitie.

Windows 8 statistici succes

Nu mai putin de 40 de milioane de licente au fost vandute pana in acest moment pentru sistemul de operare Windows 8. Cifra a fost comunicata de catre Tami Reller – Windows Chief Marketing and Financial Officer. Dupa ce pe 31 octombrie Steve Ballmer anunta ca in doar 4 zile de la lansare s-au vandut 4 milioane de licente de upgrade, numarul actual vine ca o surpriza placuta pentru gigant. Entuziasmul a fost atat de mare incat, acelasi Reller a afirmat ,,Windows 8 depaseste Windows 7 cand vine vorba rata de upgrade-uri.”

Desi se parea ca noul Windows 8 nu este neaparat incununat de succesul pe care si-l dorea Microsoft, promotiile din ultima perioada se pare ca si-au facut simtit efectul. Ca si comparatie, in doua luni de la lansare, Microsoft anunta acum cativa ani ca Windows 7 s-a vandut in 60 milioane de exemplare. In cazul in care sunteti curiosi cat de bine s-a vandut tableta Microsoft Surface RT sau dispozitivele cu Windows RT in general, din pacate nici un oficial Microsoft nu a comentat pe marginea acestui subiect.

Citește și: