Golden Spike ne trimite pe Luna pana in 2020 [+VIDEO]

Golden Spike ne trimite pe Luna pana in 2020 [+VIDEO]

Golden Spike promite ca vom putea beneficia de zboruri mult mai eficiente in spatiu si chiar pe Luna pana in 2020.

Golden Spike

Daca visul tau din copilarie este sa vezi cum plutesti in spatiu sau chiar sa ajungi pe Luna, atunci cei de la Golden Spike te pot ajuta sa iti indeplinesti dorintele pana in anul 2020. Compania este condusa de Alan Stern, om de stiinta asociat la NASA, Gerry Griffin – directorul programului spatial Apollo si investitorul Esther Dyson.

Conform declaratiilor compania va investi 7-8 miliarde de dolari pentru dezvoltarea, testarea si initierea programului spatial. Calatoria catre luna va avea nevoie de doua lansari initiale de rachete care sa pozitioneze o nava si un vehicul lunar pe orbita Lunii si ulterior inca doua zboruri, unul care sa aduca pasagerii catre nava si un al doilea care sa ii intoarca pe pamant.

Golden Spike estimeaza ca fiecare zbor pe luna si inapoi va costa aproximativ 1,4 miliarde. Pentru moment Alan Stern declara ca au finalizat planurile urmand sa ofere mai multe detalii in cadrul unei conferinte de presa programata in 2013. Intre timp compania si-a inaugurat online site-ul si a prezentat un videoclip oficial din care puteti sa aflati mai multe legate de aventura spatiala.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: