Gangnam Style, celebrul clip coreean a intrat in Cartea Recordurilor

Gangnam Style, celebrul clip coreean a intrat in Cartea Recordurilor

De cativa ani, Cartea Recordurilor are si o sectiune dedicata clipurilor de pe YouTube. Zilele trecute respectiva categorie a beneficiat de un update.

Gangnam Style celebrul clip coreean a intrat in Cartea Recordurilor

Gangnam Style este numele clipului de mai jos, o melodie cantata de rapper-ul coreeana PSY. Cu toate ca la ,,doar” 230 de milioane de vizualizari clipul este departe de locul 1 la vizualizari, datorita numarului de Like-uri a intrat in Cartea Recordurilor la categoria ,,Cel mai apreciat clip din lume”.

Cu 2.2 milioane de Like-uri pe YouTube clipul celor de la PSY i-a devansat pe cei de la LMFAO –  Party Rock Anthem cu 1,5 milioane de like-uri. In ceea ce priveste popularitatea,  recordurile la acest capitol au atins cifre astronomice. Justin Bieber – Baby are de exemplu 780 milioane de vizualizari, Jennifer Lopez – On the Floor – 600 milioane, in timp ce un din preferatele mele, Eminem – Love the way you lie nu a ajuns decat la 500 milioane.

Avand in vedere ca Gangnam Style este un clip in coreeana, iar tipul din videoclip este departe de a fi Johnny Depp, personal cred ca aceasta performanta nu poate fi atribuita decat fenomenului de clipuri virale.

Citește și: