Primul videoclip de pe Youtube…

, 13 Ian, 13:41

Cu totii suntem curiosi sa vedem cine detine suprematia pe YouTube. Ce actor sau cantaret are milioane de vizualizari in cateva ore? Cine e campionul Lady Gaga, Justin Bieber sau vreo intamplare socanta?

Dar v-ati intrebat vreodata care a fost primul videoclip incarcat vreodata pe YouTube? Ce continea si oare cati oameni s-au uitat la el? Conform gizmodo.com raspunsul la aceasta intrebare este videoclipul de mai sus, „Me at the Zoo„. In filmulet, Jawed Karim, co-fondator al site-ului, ne explica timp de 18 secunde cat de „cool” sunt elefantii pentru ca au trompa foarte lunga.

Din 23 aprilie 2005 si pana acum mai bine de 6,3 milioane de oameni au vazut acest videoclip care a dat startul la ceea ce avea sa devina fenomenul YouTube. Probabil ca daca ar fi anticipat succesul pe care il va inregistra platforma, Jawed ar fi facut un efort ceva mai mare pentru descrierea elefantilor.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail