Galaxy Note II se materializeaza pentru prima oara in Anglia

Galaxy Note II se materializeaza pentru prima oara in Anglia

L-am anuntat pentru prima oara in urma cu aproximativ o luna cand era dezvaluit la IFA in Berlin. Pentru ca astfel de dispozitive nu pot sta ascunse foarte mult timp dupa ce presa a auzit de ele, nu e nici o surpriza faptul ca primii utilizatori vor pune mana pe noul Note II incepand cu 1 octombrie.Galaxy Note II

Anglia este tara in care se vor cumpara primele phonebleturi Galaxy Note 2 – noul smartphone cu ecran de 5,55 inci si procesor quad core la 1,6 GHz de la Samsung. Cu toate ca prima zi a lunii viitoare este la o distanta de aproximativ o luna fata de disponibilitatea produsului in SUA, clientii Vodafone, O2 sau Three vor putea fi mandri posesori de Note II incepand cu 1 Octombrie. Momentan nu stim daca noul smartphone va fi disponibil si intr-o varianta cu LTE, cele trei retele mentionate mai sus functionand pe 3G.

Tot acum am aflat primul pret oficial pentru un Galaxy Note 2 deblocat de orice retea. Versiunea de 16GB va putea fi achizitionata cu 528 lire sterline sau 3000 lei la cursul zilei. Avand in vedere ca acest pret este foarte asemanator cu pretul unui iPhone 5 la liber ne putem astepta ca un Galaxy Note 2 cu 32GB sa coste 599 lire sterline – 3400 lei, urmand ca modelul de 64GB sa ajunga la 699 lire sterline – 3970 lei.

Cu toate ca interactiunea cu noul Stylus S Pen se pare ca este revolutionara in combinatie cu performanta noului Note II, acesta este unul din gadgeturile pe care si le vor lua doar cei care aprecieaza aceste dimensiuni generoase.

Citește și: