Foarte probabil vom avea anul acesta si un MacBook Pro 13 cu Retina Display

, 11 Oct, 17:30

MacBook Pro 13 retina Display

Dupa succesul noului iPhone 5 si zvonurile ce s-au confirmat in mare parte pentru acel ipad Mini se pare ca Apple este decis sa termine anul in forta. Display Search a confirmat intrarea in productie a unui nou MacBook Pro cu un display de tip Retina. De ce i-am crede? In primul rand cei de la Display Search sunt o echipa de analisti care nu au dat gres pana acum in ceea ce priveste piata de display-uri.

laptopul este programat pentru lansare in ultimul semestru al anului si va intra in productie in cateva zile. rezolutia cea mai probabila ar fi de 2560×1600 pixeli, enorm, luand in calcul ca sunt doar cateva monitoare de 27 de inci momentan, capabile de aceasta rezolutie. Un soc destul de mare a fost desigur si varianta de 15.4 inchi, cu o rezolutie de 2800×1800 pixeli. Cat despre pret… „zvonurile” spun ca va fi cu mult sub pretul de 2199 dolari la care a intrat fratiorul lui mai mare. Sigur, noul laptop va fi si mai subtire decat actualele modele si cel mai probabil echipat cu un procesor i5 sau i7 si cu un drive SSD.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail