25 iun. 2012 | 16:18

Cum sa-ti creezi propriile mixaje video pe un computer [+VIDEO]

ACTUALITATE
Cum sa-ti creezi propriile mixaje video pe un computer [+VIDEO]

Pogomix Mashup

In cazul in care intrati destul de des pe YouTube, este imposibil sa nu fi vazut mixuri video care amestecau, de multe ori cu bun gust, imaginile dintr-o sursa si sunetele din alta sursa. Intitulata mashup, arta creatiei unui astfel de clip se pare ca nu este foarte complexa. Din acest motiv, unul din artistii care se afla in spatele celor mai populare mashup-uri de pe YouTube s-a decis sa-si impartaseasca metoda cu restul lumii.

Nick Berke, de la studiourile Pogomix, a creat clipurile de mai jos si merita retinut ca pe partea de software a folosit Adobe Audition si Ableton. Primul reprezinta partea teoretica a intregului concept, iar cel de al doilea infatiseaza unul din rezultate pe care le puteti obtine cu un volum de munca considerabil.

Desi de preferat ar fi fost o reteta usor de surprins in cuvinte, acelasi Berke atrage atentia asupra faptului ca ideea de a simti ritmul muzicii este fundamentala pentru un clip reusit. Practic, desi parte teoretica o veti vedea surprinsa mai jos, pentru rezutlate surprinzatoare va fi nevoie de ceva imaginatie si spirit artistic.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele