Far Cry 3 intarzie

Far Cry 3 intarzie

Ubisoft a anuntat ca Far Cry 3, mult asteptatul shooter dezvaluit anul trecut in cadrul Gamescom, nu va putea ajunge in magazine la data stabilita initial pentru 6 septembrie. Titlul va mai fi tinut cateva luni in dezvoltare, urmand sa se lanseze abia la inceputul lunii decembrie, pe 28 noiembrie.

Far Cry 3 a fost unul dintre cele mai impresionante jocuri pe care le-am vazut anul acesta la E3 si a venit din partea Ubisoft, care a fost una dintre cele mai aclamate prezente din cadrul acestui eveniment. Pe langa modul Single Player, noul titlu va dispune si de doua tipuri de multiplayer online, fiecare cu particularitatile sale. Modul competitiv va functiona ca orice alt shooter, punand echipe de jucatori in conflict pe baza unor obiective, in timp ce modul cooperativ va oferi o campanie noua, separata de cea principala.

Din pacate, noua perioada de lansare nu este tocmai avantajoasa pentru Far Cry 3, intrucat este foarte aproape de lansarea noului titlu Call of Duty, cel mai bine vandut shooter din lume.

Citește și: