Eric Schmidt nu intelege directia proceselor intentate de Apple

Eric Schmidt nu intelege directia proceselor intentate de Apple

Intr-un interviu recent acordat celor de la Wall Street Journal, Eric Schmidt, fostul CEO Google, a recunoscut ca nu intelege de ce Apple nu ataca direct compania din Mountain View.Eric-Schimdt Google VS Apple Proces

Eric Schmidt, fostul CEO Google si-a exprimat zilele trecute surprinderea vis-a-vis de decizia celor de la Apple de a nu ataca direct Google in procesele sale anti-Android. Avand in vedere ca atacul la adresa partenerilor Google  este de fapt un atac care vizeaza de cele mai multe ori elemente create de Google pentru sistemul de operare Android, Schmidt a spus ca nu intelege de ce Apple prefera sa nu-si indrepte armele catre o companie americana.

La prima vedere Apple a optat sa nu atace Google din considerente financiare. Mai bine ataci o companie precum Samsung care castiga foarte multi bani din smartphone-uri si e vizibil ca s-a inspirat in mai multe etape din designul Apple decat sa ataci Google, o companie cu mai putini bani in vistierie. De neinteles este insa introducerea in cea mai noua iteratie a procesului Apple VS Samsung a smartphone-ului Galaxy Nexus. Luand in calcul faptul ca acest aparat a fost construit sub atenta supraveghere a celor de la Google si cu o versiune curata de Android, e greu de inteles de ce nici macar in acest caz particular Google nu a  devenit tina atacurilor.

Cu toate ca presimt ca nu vom vedea prea curand un proces Apple versus Google, e placut sa afli ca si fostul CEO al creatorilor Android se intreaba cat mai dureaza pana ce Tim Cook&Co. isi vor lua inima in dinti si vor da in judecata Google.

Citește și: