Enermax vine cu tehnologii noi la CeBIT 2012

Enermax vine cu tehnologii noi la CeBIT 2012

Enermax vine la CeBIT cu o serie de tehnologii noi si interesante care au ca rol cresterea eficientei si cresterea timpului de functionare a produselor proprii.

Enermax are ca segment de piata bine definit sursele si coolerele PC, atat cele pentru CPU, cat si cele pentru carcase. Pentru cele din urma, producatorul a venit anul acesta cu o noua tehnologie numita Twister Bearing, care reduce frecarea ventilatoarelor si creste rezistenta acestorapentru o durata mai lunga de timp. Enermax se mandreste cu o durata de viata de 100.000 ore a acestora.

Sectiunea propriu-zisa de coolere  de CPU nu este foarte bine pusa la punct, noile modele sunt create parca pentru sisteme mainstream sau low-power, avand in vedere cat de putine heat-pipe-uri folosesc pentru transferul de caldura. Avem si variante de racire a procesorului pe apa ce contin toate adaptoarele necesare de la LGA 775, pana la LGA 2011 si pentru AMD.

Cea mai puternica sursa este Platimax de 1500 W, care detine o eficienta de 95% si a primit de curand certificarea 80 PLUS Platinum, cea mai ridicata certificare posibila pentru acest tip de produse, de aici si numele.

Avem o serie de mod-uri si accesorii interesante si pentru notebook sau la capitolul carcase PC.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Enermax CeBIT 2012/”/]