E aproape oficial, Valve se apuca de hardware

E aproape oficial, Valve se apuca de hardware
Alexandru Puiu
12:30 04.09.2012

Chiar daca am mai inalnit situatii in care stiri intregi sunt bazate exclusiv pe un anunt de angajare, nici una nu a fost atat de evidenta precum cea de acum. Informatiile sunt preluate din descrierea unui post de designer industrial pus la bataie de studioul de jocuri Valve.

Steam Hardware

Desi am mai spus si in alte randuri ca Valve lucreaza la un dispozitiv asemanator cu o consola de gaming, niciodata nu a fost mai evident ca in acest moment ca aceasta este directia pe care vrea sa o urmeze compania. Informatiile de mai jos sunt preluate din descrierea postului pentru un un loc de munca in cadrul Valve.

,,Valve in mod traditional este o companie de software. Platforme deschise precum PC-ul si Mac-ul sunt importante pentru noi deoarece ne permit noua si partenerilor nostri sa avem o relatie directa si robusta cu clientii nostri. Din pacate, suntem frustrati de lipsa de inovatie din spatiul hardware. Din acest motiv am decis sa ne implicam. Chiar si activitati de baza de input, precum tastatura si mouse-ul nu s-au schimbat intr-un mod semnificativ de alungul anilor. Este un gol mare in piata iar oportunitatile de a crea o experienta atractiva pentru utilizator sunt trecute cu vederea.”

Plecand de la ideea ca ne-am lamurit ca asta urmeaza sa se intample in spatiul hardware, mai raman celelalte 1000 de intrebari pe acelasi subiect. Cand va lansa Valve ceva asemanator cu o consola? Cat va costa respectivul produs? Va fi compatibil cu toate jocurile de pe Steam? etc.

Comentarii
loading...