Logitech iti aduce Skype-ul pe televizor

Logitech iti aduce Skype-ul pe televizor

Logitech lanseaza noua camera high-definition care functioneaza cu Skype pe orice televizor HD cu HDMI integrat: TV Cam HD.

Logitech TV Cam HD

Camera vine cu Skype integrat si foloseste conectivitatea Ethernet sau Wi-Fi pentru a pune in legatura persoanele care utilizeaza Skype-ul indiferent de platforma sau dispozitiv (smartphone, tableta, calculator sau alt televizor).

Logitech TV Cam HD ofera un obiectiv cu unghi larg, conceput impreuna cu specialistul german in optica Carl Zeiss. Utilizatorii se vor putea misca natural in fata camerei si gratie Logitech Fluid Crystal Technology si opticii Carl Zeiss, atat sunetul cat si calitatea imaginilor vor fi imbunatatite indiferent ca vorbim de medii cu zgomot de fond sau conditii de luminozitate redusa. In plus, camera web este certificata Skype, ceea ce garanteaza o experienta cat mai buna cand vine vorba de utilizarea serviciului. Mai mult decat atat, device-ul utilizeaza o sonerie, astfel incat sa stii cand esti cautat indiferent daca televizorul este pornit sau nu, iar sursa de alimentare dedicata ii confera o viteza de reactie sporita. Camera web este dotata cu patru microfoane ce ajuta la reducerea zgomotului si a ecourilor.

Noua jucarie Logitech va fi disponibila si in Europa incepand cu luna septembrie la un pret recomandat de 199,99 Euro. Ramane sa vedem cati dintre utilizatori vor alege sa cheltuie atat de mult doar pentru a beneficia de Skype si in sufragerie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: