Cum sa-ti transformi parola la WiFi in QR Code

, 31 Dec, 10:30

Daca aveti un local sau pur si simplu sunteti vizitati de multi prieteni, parola la WiFi are toate motivele sa stea pe un perete in .

Cum sa-ti transformi parola la WiFi in QR Code

Am dezbatut in numeroase randuri faptul ca investitia in codurile QR fie nu a fost inspirata, fie nu a fost suficienta. Trecand peste faptul ca prea putini posesori de smartphone stiu cu ce se mananca aceste coduri, o echipa creativa de dezvoltatori au reusit sa le foloseasca la ceva foarte util.

Cautand o solutie mai practica la intrebarea ,,zi-mi te rog parola la WiFI”, care sa va genereze un cod QR dintr-o parola, indiferent cat este de complexa. Astfel, orice posesor de smartphone sau tableta poate afla parola voastra prin intermediul unui Pe langa faptul ca respectivul cod este generat vectorial si-l puteti imprima la orice dimensiune, in spatele lui se pot salva si alte . Astfel un musafir poate vedea, pe langa parola efectiva, numele retelei Wireless (SSID) si tipul de encriptare folosita. Este suficient sa intrati pe site-ul de mai sus, sa introduceti detaliile aferente retelei voastre si sa va generati codul. Un avantaj semnificativ al acestui format este ca va puteti utiliza o parola foarte complexa care in alt context ar fi dificil de tinut minte.

 

Parola WiFi QR Code

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail