07 feb. 2012 | 15:43

Cum isi testeaza RIM device-urile

ACTUALITATE
Cum isi testeaza RIM device-urile

Testare RIM BlackBerryOricat de atent ai fi momentan cu noul gadget cumparat, mai mult ca sigur ca in timp acesta va avea de suferit din cauza ta. Asa se face ca majoritatea defectelor telefoanelor mobile se datoreaza unei cazaturi, contactului cu apa, presiunii excesive, expunerii prelungite la soarea sau din pricina altor scenarii care mai de care mai terifiante.

Producatorii sunt perfect constienti de acest aspect si mizeaza pe importanta subiectului pentru a-si dezvolta adevarate campanii de marketing prin care prezinta cat mai pompos procesul de productie si testare.

Am vazut pe rand cum HTC sau Nokia isi chinuie telefoanele, iar acum a venit si randul si celor de la RIM sa isi „maltrateze” BlackBerry-urile in speranta ca macar asa vor reusi sa mai impulsioneze vanzarile.

Mai jos puteti vedea live chinul prin care trec smartphone-urile RIM inainte sa ajunga in buzunarele noastre. De apreciat initiativa, dar asteptam si ceva inovatie si competitie reala cu Android-ul sau iOS-ul, pentru ca altfel BlackBerry-urile vor fi utilizate mai mult in cascadorii la birou.