Cum arata Samsung SUR-40 la CeBIT

Cum arata Samsung SUR-40 la CeBIT

Samsung SUR-40

La standul CeBIT al celor de la Samsung, toata lumea alearga in toate partile, imbulzeala maxima, jurnalisti, vizitatori, tehnologie, toate amestecate, dar parca dupa o reteta bine stabilita. Totusi, nimic nou sub soare, doar o prezentare a device-urilor deja existente pe piata.

Asadar, daca in urma cu putin timp discutam despre livrarile Samsung SUR-40, acum a venit timpul sa ne jucam putin cu minunatia de peste 8.000 de euro. Pentru cei care nu stiu deja, dispozitivul este un computer-masa numai bun de asezat in sufragerie si de impresionat pana si pe cei mai carcotasi vecini/prieteni.

Daca luam in calcul imbulzeala de pe langa aceasta „masa” minune, fascinatia din ochii vizitatorilor si faptul ca prezentatoarea Samsung ramasese fara glas chiar din prima parte a zilei, am putea anticipa oarecum succesul de care se va bucura aceasta jucarie in Europa.

Ce putem sa va spunem despre acest gadget este ca raspunde impecabil la comenzi, mai ales cand vine vorba de multitouch, indiferent cat de multe cerinte ar primi (la un moment dat erau zeci de maini „calare” pe touchscreen).

Totusi, parca ar mai fi ceva de lucrat la meniuri, optiuni si mai ales pe partea de interfat. Multe dintre comenzile specifice telefoanelor mobile nu functioneaza ca atare si, de aici, impresia ca „masa” nu este foarte user-friendly.

Cu toate acestea, ai nevoie de cateva minute bune in compania SUR-40 pentru a te indragosti total si a ajunge sa iti doresti ca pretul sa fie ceva mai accesibil…

Video Powered by SONY

Citește și: