Cowin scoate sunetul din orice

Cowin scoate sunetul din orice

Cowin Nanobeat

Mai mult ca sigur, putini au auzit de compania chineza Cowin si de solutiile sale audio portabile. La standul lor de la CeBIT sunetul se aude din toate partile foarte tare si, pe alocuri, destul de clar. Chinezii ofera o gama extinsa de boxe care mai de care mai mica, mai puternica si cu variante multiple de conectare pe cablu, prin bluetooth sau pe USB.

Jucaria care ne-a atras atentia este Cowin Nanobeat 10W, cu suport pentru carduri micro-SD. Mini-boxa foloseste un sistem de transmitere a undelor audio in suprafata pe care este amplasata. Practic orice suprafata: lemn, sticla sau plastic se transforma instant intr-un amplificator care emite sunetul la 360 de grade si omni-directional. Mai multe detalii despre aceasta tehnologie gasiti aici.

Dupa cum veti vedea si in videoclip, tehnologia functioneaza de minune si este destul de uimitor cum o boxa atat de mica poate sa genereze un sunet atat de puternic.

Incursiunea in lumea Cowin s-a oprit in momentul in care prezentatoarea de la stand a incercat sa ne vanda jucaria pentru 50 de euro, un adevarat chilipir in viziunea ei…

Citește și:
Etichete: