Cel mai inteligent cos de gunoi din lume [+VIDEO]

Cel mai inteligent cos de gunoi din lume [+VIDEO]

Daca saptamana trecuta va prezentam cel mai spectaculos mod de a compune muzica cu ajutorul senzorului Kinect, astazi trebuie sa faceti cunostinta cu cel mai inteligent cos de gunoi din lume. 

Cos de gunoi Kinect

Nu, nu este o gluma! In videoclipul de mai jos avem prezentat cel mai complex si totodata interesant cos de gunoi din lume. Jucaria a fost conceputa in Japonia de catre FRP, un dezvoltator independent de aplicatii. Practic, inteligenta cosului de gunoi este data de catre senzorul Kinect, care ii dicteaza cosului unde, cand si cum sa astepte gunoaiele care normal ar trebui sa ajunga pe podea.

Dupa cum noteaza si theverge.com, FRP a instalat Kinect-ul deasupra camerei si a scris un cod care identifica traiectoriile gunoaielor, urmand sa modifice pozitia cosului in functie de acestea. Chiar daca pentru moment un asemenea cos ar putea costa cat onorariul pe cateva luni a unei firme de curatenie, trebuie sa recunoastem ca este de departe cea mai traznita aplicabilitate a senzorului Microsoft.

Inteligenta unui asemenea cos de gunoi ar putea contribui chiar si la eficientizarea muncii in birouri, pentru ca fara indoiala angajatii ar renunta la campionatele interne de baschet…

Citește și:
Etichete: