V Motion Project – cel mai spectaculos mod de a compune muzica [+VIDEO]

V Motion Project - cel mai spectaculos mod de a compune muzica [+VIDEO]

De la aparitia sa si pana acum, Kinect-ul s-a dovedit unul dintre cele mai flexibile accesorii de gaming din industrie. Asta datorita numeroaselor aplicatii, software-uri, utilizari si proiecte in care micutul senzor a fost si este in continuare implicat.

v-motion-project

Din categoria celor mai spectaculoase utilizari ale Kinect-ului face parte si V Motion Project, care permite doritorilor sa compuna muzica intr-un mod cat se poate de spectaculos. Practic senzorul este folosit impreuna cu un sintetizator actionat prin miscare si astfel muzica ia nastere prin simpla miscare a corpului, iar intreg procesul arata exact ca in videoclipul de mai jos.

Conform ubergizmo.com, initiatorii proiectului au combinat BiKinect cu software-ul audio Ableton Live astfel incat miscarile corpului sa poata fi transformate in diferite controlere de mixaj si implicit in sunete sau efecte audio diverse.

Nu stim cat de utila se va dovedi aceasta aplicatie a Kinect-ului, dar trebuie sa recunoastem ca arata intr-un mare fel si fara indoiala va contribui la conditia fizica a Dj-ilor.