Canon anunta disponibilitatea a doua noi obiective EF

Canon anunta disponibilitatea a doua noi obiective EF

Pentru impatimitii de echipamente foto Canon vine cu o veste buna, noile obiective sunt mai usoare si ofera o imagine mai clara precum si o stabilizare mai buna. 

Obiectiv Canon EF 35mm f2 IS USM

Un astfel de refresh al sistemelor optice este binevenit. Tehnologia avanseaza foarte mult si in acest domeniu iar caracteristicile principale vizate sunt viteza de focalizare, care tine si de aparat, dar si claritatea imaginii si rezolvarea unor aspecte de corectie. O greutate mai redusa reprezinta un element cheie pentru un fotograf care isi va cara tot timpul cu el o serie de obiective pentru a fi pregatit pentru orice tip de cadru.

EF 24-70mm f/4L IS USM – Vine in completarea seriei L si largeste gama obiectivelor EF cu zoom. Noutatea la acesta este Hybrid IS, un sistem de stabilizare a imaginii mai nou, lentile cu dispresie redusa la cele doua elemente asferice si un strat protector Super Spectra pentru reducerea aberatiilor cromatice si arderea culorilor. Obiectivul este si el etans la praf si stropi de ploaie. Nu stiu insa in ce masura rezista sau nu la temperaturi sub zero grade. Diafragma este fixa si anume F4.

EF 35mm f/2 IS USM – Este bijuteria de 35 mm ce ofera o flexibilitate ridicata precum si un camp larg de captura a imaginii. Sistemul optic de stabilizare detine 4 trepte si se aplica elementului singular asferic. Lentilele sunt tratate de asemenea impotriva aberatiilor cormatice. Am uitat sa precizez ca deschiderea maxima a diafragmei este F2. Aici nu dispunem de o etansare la praf si stropi de ploaie deci trebuie sa avem ceva mai mare atentie in manevrarea acestuia.

Obiectiv Canon EF 24-70mm f4L IS USM

 

Citește și: