Bad Piggies este numele urmatorului Angry Birds

Bad Piggies este numele urmatorului Angry Birds

Daca odata cu Angry Birds Space simteati ca baietii de la Rovio nu mai aveau cum sa reinventeze conceptul, tocmai a fost anuntat oficial un nou titlu din serie.

Bad Piggies

Bad Pigges va fi primul joc din seria Angry Bird care va avea in rolul principal porcii mai degraba decat pasarile nervoase. Noul joc se va lansa pe platformele iOS, Android si Mac pe 27 septembrie.

Bad Piggies va renunta complet la sistemul clasic de tras cu prastia in favoarea unui gameplay complet nou. Incercand sa creeze un context pentru noul joc, CEO-ul Rovio a declarat ,,S-a creat un sentiment de empatie pentru inamicii draguti din jocurile Angry Birds, motiv pentru care am fost intrebati in permanenta: care este punctul de vedere al porcilor in aceasta poveste?”.  Tot Mikael Hed a afirmat ca ,,Bad Piggies ofera utilizatorilor sansa sa joace Angry Birds din pielea personajelor de pe locul al doilea, cand vine vorba preferinte utilizatorilor, oferindu-le acestora ocazia sa exploreze universul prin ochii creaturilor verzi.”

Desi exista deja promisiuni ca vom vedea noul joc si pe Windows si Windows Phone, iminenta este lansarea noului titlu din serie pe iOS, Android si Mac. Pentru mai multe imagini puteti accesa pagina de Facebook dedicata jocului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: