ASUS GX1000 – Periferice la superlativ din seria ROG

ASUS GX1000 - Periferice la superlativ din seria ROG

ASUS GX1000 este cea mai recenta creatie din portofoliul producatorului cu acelasi nume, din seria Republic of Gamers , un mouse de gaming cu o rezolutie incredibila de 8200 dpi.

pr_asus_rog_gx1000_illuminated_view

Nu as putea spune ca sunt un gamer, insa din punct de vedere tehnologic as putea sa deosebesc un periferic de calitate de unul slab. ASUS GX1000 promite mult, insa sunt sigur ca va si livra, gratie senzorului de 8200 dpi. De ce avem nevoie de un senzor atat de precis? In primul rand gamerii pasionat si cu un buget pe masura vor detine un monitor cu o rezolutie mai mare de FullHD sau mai degraba un setup de 3 monitoare FullHD. Asadar rezolutia mouse-ului este destul de importanta atunci cand vorbim de o rezolutie a display-ului de 5760×1200 sau chiar si mai mult.

ASUS GX1000 promite chiar si o glisare mai buna prin instalarea unor picioruse mai sensibile din teflon si a mousepad-ului inclus in pachetul acestuia, precum si o gama variate de comenzi configurabile software pentru butoanele dedicate de pe lateralele produsului. Pretul aproximativ de vanzare va fi in jurul sumei de 279 lei, probabil undeva la inceputul lunii ianuarie 2013. Stiu insa cel putin 2 persoane, fara sa ma includ pe mine, care si l-ar dori ceva mai repede, de Craciun desigur. Am uitat oare sa va spun ca greutatea acestuia este configurabila de la 150 la 175 grame?

pr_asus_rog_gx1000_side_view

 

Citește și: