ASUS Eee Pad Transformer Prime, la „rootat”

, 05 Ian, 11:00

ASUS-Transformer-Prime

Pentru ca ieri tot anuntam ca Transformer Prime are toate sansele sa se livreze cu bootloader-ul ,,incuiat”, azi s-a remediat problema multumita unei echipe de membri XDA Developers.

Cu un exploit descoperit de TeamAndIRC, integrat intr-o aplicatie extrem de prietenoasa creata de –viperboy-, denumita viperMOD, oricine isi poate „roota” sau „deroota” tableta quad core.

Utilitarul il puteti descarca gratuit de la adresa dev-host.org/1bjxs7yve3ni/viperMOD_Primer.zip, iar cei cativa pasi extrem de simplu de urmat ii gasiti accesand forum.xda-developers.com/showthread.php?p=21009605. Daca ar fi sa-l credem pe creator, din aproximativ 30 de teste lucrurile nu au mers niciodata prost.

O particularitate interesanta a acestui hack este ca niciodata nu se va invechi datorita faptului ca de fiecare data va descarca de pe internet o versiune noua, daca exista a NachoRoot.

Ca de fiecare data, astfel de utilitare trebuie folosite cu un pic de emotie, curaj sau cunostinte in domeniu. Partea buna e ca, daca va incanta un Prime rootat, acum aveti si solutia.

primer

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

o sa le root-ez pe amandoua, am doua Asus transformer prime. Le-am luat de pe Emag ca le aveau la oferta, imi dadeau un frigider moca.
Chiar nu mai aveti despre ce scrie, ce-mi pasa mie ca se poate roota sau nu cand mai dureaza cel putin o luna, poate chiar doua daca suntem norocosi, pana apare prin romania.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail