ASUS anunta data mult asteptatului upgrade la Ice Cream Sandwich pentru Transformer Prime

ASUS anunta data mult asteptatului upgrade la Ice Cream Sandwich pentru Transformer Prime

ASUS-Transformer-Prime

Chiar daca Facebook nu poate fi considerata o sursa fiabila de informatii, pe contul oficial, ASUS a dat in aceste zile un comunicat extrem de important pentru posesorii sau posibilii posesori de Eee Pad Transformer Prime.

Oricum, merita atrasa atentia asupra catorva detalii. Update-ul la Ice Cream Sandwich, care va fi capabil sa profite de procesorul quad core Tegra 3 din Prime, va incepe sa ajunga la utilizatori din 12 ianuarie.

In ceea ce priveste problemele intalnite la utilizarea GPS-ului, ASUS si-a manifestat regretul legat de acest subiect, afirmand ca noua tableta nu a fost creata pentru aceasta functie. Pentru a evita nemultumirile viitorilor posesori de Prime, legate de interferentele cauzate de carcasa metalica pentru localizarea GPS, compania a mentionat ca va scoate din specificatii si din materialele profesionale aceasta functie.

Referitor la bootloader-ul blocat de catre ASUS, se va cauta o solutie pentru deblocare pentru utilizatorii dornici de experimente. Exista insa si o justifcare pentru situatia actuala: din pacate, pentru a achizitiona continut video din Google Market, protejat prin DRM, Google a impus blocarea bootloader-ului de pe dispozitiv.

Avand in vedere aceste informatii, va bucurati mai mult decat va intristati?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: